Goedkoopste private lease

Goedkoopste private lease

Wat houdt prive lease precies in?

Er zijn meerdere manieren om een auto te financieren. Je kunt een nieuwe of een tweedehands kopen. Aan de andere kant is er ook een mogelijkheid om er een prive te leasen. Goedkoopste private lease auto’s. In de praktijk houdt het in dat je voor een periode van 48 maanden lang elke maand een van tevoren bepaald leasebedrag betaalt. Je krijgt hiervoor een nieuwe auto die je na die 48 maanden (of een andere periode) weer inlevert. Je kunt vervolgens weer een andere auto leasen. Uiteraard verschilt het maandbedrag per auto. In landen zoals Amerika en Engeland is dit al bijna de standaard, terwijl kopen bijna niet voorkomt. De ANWB ziet ook in dat een prive auto leasen steeds populairder wordt.

Top 5 private lease auto’s

Top 5 lease aanbieders

1. Peugeot 108  1. Yourlease
2. Opel Karl  2. Privatelease.com
3. Fiat 500  3. Mijndomein auto
4. Toyota Aygo  4. Maandprijs
5. Volkswagen up  5. Justlease

Aangeboden door: Private lease vergelijken

De voordelen van een prive auto leasen op een rij

Dit zijn de voordelen:

  • Het enorme gebruiksgemak; je leasemaatschappij waar je de auto leased regelt alles voor je.
  • Je bent volledig verzekerd door je leasemaatschappij.
  • Je betaalt geen wegenbelasting en hebt geen fiscale bijtelling, wat bij een auto van de zaak wel het geval is. Je moet dan in veel gevallen 25% van de cataloguswaarde bijtellen.
  • Wanneer er problemen zijn met je auto is vervangend vervoer in een mum van tijd geregeld, evenals de hulpdiensten bij pech. Je hebt geen last meer van alle bijkomende problemen en kosten bij autoschade.
  • Je weet van tevoren hoeveel de auto je per maand gaat kosten. Daar komt verder buiten de benzinekosten niets meer bij. Het is ook eenvoudig om de kosten van de verschillende auto’s met elkaar te vergelijken. Verder heb je geen schuld en wordt het ook niet geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel.

Goedkoopste private lease deals – prive lease

goedkoopste private leaseEr zijn wel een aantal dingen waar je goed op moet letten. In sommige gevallen is het prive leasen van een auto hartstikke handig, maar in andere gevallen zitten er ook flinke nadelen aan. Dit verschilt dus per situatie, denk daarom goed na over wat bij jou het beste past. Zo rekenen sommige maatschappijen ook nog een kilometervergoeding, terwijl het bij anderen bij de prijs zit inbegrepen. De benzine betaal je altijd zelf. Verder is er vaak een maximum aantal kilometers dat je per jaar mag rijden. Voor elke kilometer die daar boven zit betaal je dan weer extra. Schade door je eigen nalatigheid zoals het vergeten je olie bijtijds bij te vullen of verkeerd getankte brandstof vallen uiteraard niet onder de dekking van het leasecontract. Deze schade is voor je eigen rekening.

Als je je maandbedrag keer 48 doet en er vervolgens de kosten aan verzekering, belasting en pechhulp vanaf haalt, kom je uit op de werkelijke kosten. Je kunt die dan vergelijken met het kopen van een nieuwe auto en met de restwaarde van die auto 4 jaar later bekijken of je veel meer betaald of dat je denkt dat het voordelig kan zijn in jouw geval. Verder moet je je bedenken dat een leaseauto speciaal voor jou wordt gekocht. Dat betekent ook dat het heel anders werkt als een huurauto. Je kan een leasecontract niet zomaar opzeggen en moet dus gedurende de 4 jaar blijven betalen. Enige financiële zekerheid is dus wel vereist en je moet ook zeker zijn van je keus. Als het niet bevalt zit je er toch nog tot het einde van de 4 jaar aan vast. De boete voor het verbreken van een leasecontract is flink. Soms krijg je de mogelijkheid om na betaling van de restwaarde van de auto die na 4 jaar over te kopen.

Goedkoopste private lease: online aanbiedingen vergelijken

Op zoek naar de goedkoopste private lease en benieuwd hoe u daar het best gebruik van kunt maken? Het is de kunst om goed te kijken naar de auto’s die er beschikbaar zijn, de private lease aanbiedingen en uw wensen voor een nieuwe auto. Vindt u het belangrijk om een ruime auto te rijden? Of zoekt u juist naar een zo goedkoop mogelijk model? Onze tip: stel vooraf een lijstje met wensen samen.

Houd bij dat lijstje rekening met een paar belangrijke zaken:

  • Grootte van de auto
  • Maximale kosten per maand
  • Specifieke opties, zoals cruise control of een regensensor

U kunt aan de hand van dat lijstje de goedkoopste private lease vinden, op basis van uw wensen. Zodat u de aanbiedingen kritisch kunt bekijken en u kiest voor een auto die daadwerkelijk te bieden heeft wat u in eerste instantie zocht.

Private lease aanbiedingen: profiteer van voordeel

U kunt op die manier gebruik maken van de private lease aanbiedingen, die aansluiten bij waar u naar op zoek bent. Zodat u niet valt voor een auto in de aanbieding die eigenlijk net te groot is of belangrijke extra’s mist.

U kunt private lease vergelijken op basis van uw eigen wensen, zodat u daarmee altijd een goede keuze maakt. Dat betekent de goedkoopste private lease, waarmee u op een voordelige manier weg kunt rijden. Een auto vanaf maximaal een paar honderd euro per maand. Inclusief alle kosten, zodat u daar in ieder geval geen omkijken meer naar heeft. Alleen nog maar tanken, de rest van de kosten zijn inbegrepen bij de prijs per maand.

Vergelijken: de beste keuze voor private lease

Zelf private lease vergelijken? Dat kan online, waar u de goedkoopste private lease auto vindt. Door de verschillende modellen op een rij te zetten en daar uw eigen lijstje bij te pakken. Op die manier vindt u de auto die aan uw wensen voldoet, voor een zo scherp mogelijke prijs. Een prettig idee, omdat u daarvoor niet teveel betaalt.

En vindt u het lastig om een lijstje met wensen op te stellen? Geen probleem, dan kunt u online zoeken naar de goedkoopste private lease auto om inspiratie op te doen. Zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de kosten per maand. Om aan de hand daarvan een goedkope auto te zoeken. Die u nieuw kunt rijden, zonder dat u daarvoor eerst jaren geld apart hoeft te zetten. Bekijk online het aanbod aan private lease aanbiedingen, zodat u die op uw gemak met elkaar kunt vergelijken.

Waar kun je een prive auto leasen?

Op het internet zijn een aantal leasemaatschappijen te vinden, waarvan Auto.nl een voorbeeld is. Verder hebben dealers zelf ook vaak een financieringsregeling, waardoor de auto ook niet in een keer hoeft te worden afbetaald.

Private lease, wat is dat?

De term private lease is naast de term prive auto leasen erg in opkomst. Er is echter geen verschil tussen deze twee termen. Recentelijk maakt Peugeot reclame met private leasing. Daarbij kan er bijvoorbeeld een Peugeot 208 geleased voor € 245 per maand. Dit is een all inclusive prijs, waarbij bijvoorbeeld een all risk verzekering, pechhulp en reparatie zijn inbegrepen.

Offerte opvragen goedkoopste private lease

Er zijn verschillende leaseauto maatschappijen die Private lease aanbieden en waar u dus offertes op kunt vragen. Een voorbeeld van een maatschappij waar u een offerte kunt opvragen, is mijndomeinauto – goedkoopste private lease. Voor meer informatie klikt u hier. Mijndomein is eigenlijk een aanbieder van domeinnamen op internet, maar zag in Private lease een leuke manier om haar activiteiten te promoten. Je kunt daarbij kiezen voor een bestickerde auto (reclame dus), om zo de maandlasten te drukken. Dit is geen verplichting natuurlijk!

2017-12-20T07:22:02+00:00